Solfilm/Toning!!

Hallå alla biltokiga!! Jag vet att denna frågan ofta kommer upp, och man kan söka lite överallt om det på internet, t ex Google. Men nu är det så att jag vill veta er erfarenhet om detta. Min tråd gäller såklart som rubriken lyder, solfilm/toning. Vilka kör med det fram på sidorutorna? Vilka har blivit stoppad av farbror blå pga detta? Och i såna fall, vad har hänt? Böter etc. Hur mörk har ni fram, och hur funkar det på kvällstid? Skriv gärna hur ni gör/gjort, och om ni blivit stoppade pga detta, eller om ni klarat er. Vill dock ej ha dumma svar som, "snuten såg mig, drog ifrån dom i 175 km/h, och dom tog mig aldrig". Så nu hoppas jag detta kan bli en trevlig tråd, med bra info i. Over & Out!!



Svar på inlägget: Solfilm/Toning!!



många kör med toning fram som du ser på vägarna... ombes har jag fått eller tillsägelse bara, är ju olagligt så de är ju upp till en själv om man vill tona i fram.. Mörk film så ja de blir mörkt på kvällen inifrån bilen när man kollar ut, halvdrygt ibland.. 14e tråden...


Jo jag har förstått att det kan vara lite jobbigt kvällstid. Att man nästan ser sig själv liksom, som lite spegeleffekt. (Dålig syn ut). Ja jag vet att det är olagligt, men frågan är hur ofta en polis stoppar, om dom ser att man har halvmörk. Finns t ex en riktigt ovanlig bil i stan här jag bor, och dom rutorna är RIKTIGT svarta. Dom ligger nog på 95% eller nånting sådant. Man ser inte föraren på nåt sätt. Hur gör en sån människa? Man kan ju inte sitta och rulla ner rutorna så fort man ser en polisbil. Känns jobbigt ju.


kolla mina bilder på mina bilar så ser du hur det ska se ut heheeh





Tips och trix hur man trimmar och stylar bilen själv

Innan du sätter igång att trimma och styla bilen är det viktigt att du har rätt verktyg, utrustning och utrymme. Kan också vara en fördel att ni är två. Oftast är det bra att rådfråga någon annan. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilverkstad!

« Tillbaka