Rattnav till volvo 850 -94

Har hittat på ett par sidor ett rattnav för drygt 700KR. Men hittar inte den sidan där det fanns ett billigare nav. Finns det billigare rattnav eller det e bara till o satsa på de för 700??



Svar på inlägget: Rattnav till volvo 850 -94



Tror Micro har för ca 500:- De hade det i alla fall förut, vet inte hur det är ju. De har väll blivit uppköpta av Mekonomen.


Jag antar att du har airbag i ratten? Då behöver du ha ett särskilt motstånd att sätta i, så inte airbaglampan lyser, de tycker dom inte om på bilprovningen. Det följde med till navet jag köpte, har för mej jag gav 690:- hos www.collexstyling.se Köper du de billigaste du hittar följer säkerligen inte motståndet med. Värt att tänka på kanske?


Säger inget på sbp om airbaglampan lyser finns info på deras sida om det!


Jo glömde ju skriva att jag har Airbag i den. Tja micro finns inte mer o mekonomen skulle ha 800. Collex o alla dem har jag varit inne o tittat på. Ca samma pris på drygt 700. Ja det finns ju det för 500 ngt men de e ju till dem utan airbag.


Den ratt du sedan ska montera på navet har den airbag? Om den inte har de varför ska du då ha ett nav för det? Alla 850 har väll airbag original i ratten, aldrig sätt någon original som inte har det. Och att ha och göra med airbagen är enligt min mening inget man ska oroa sig för. Har utsatt airbags från 850 för hård behandling utan att det hänt något. Visst bör man kanske koppla bort batteriet, men har demonterat dessa utan att göra dessa många gånger... Som ett experiment har vi även provat att skjutit på en airbag kapseln med hagelgevär. Sköt sex kaliber 12 skott rakt på kapseln utan något resultat. Naturligtvis fanns det märken men den var fortfarande kompakt. Visst man bör väll vara försiktig om man leker med strömförande kablar nära den men annars är det nog ingen fara. Är det någon som har varit med om en olycka när en airbag självutlöst. Känns oftast som om alla bara säger att de är jätte "ömtåliga" men alla tycks ju ha klarat sig hittills...


725:- tar stylingbutiken.se för ett nav till din; http://www.stylingbutiken.se/Shop/Appli . p?iId=1387 jag fick nog ge närmare 800 för mitt nav. Och tycker du motståndet för lampan e dyrt så säger inte sbp något, "man får skylla sig själv vid en olycka" helt enkelt





Tips och trix hur man trimmar och stylar bilen själv

Innan du sätter igång att trimma och styla bilen är det viktigt att du har rätt verktyg, utrustning och utrymme. Kan också vara en fördel att ni är två. Oftast är det bra att rådfråga någon annan. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilverkstad!

« Tillbaka