Montering av LED Strip

hejsan alla bil tokar:lol: jag undrar om det är någon som har monterat egna LED Stripor i fram lamporna på en audi a4 1999.. lägg upp bilder på bilen om ni har gjort det... tänkte om ni kunde ge mig några tips hur man monterar och vilken längd det ska vara på (LEDEN) och vilken färg det ska vara och vart dom är biligast men det ska inte vara några biltemaglöd lampor.. tack i för hand



Svar på inlägget: Montering av LED Strip



prova att lima fast dom har sett många ha gjort de


· Längd en får du ju anpassa efter eget tycke. Mät på bilen, beställ därefter. De flesta ledstips är dessutom klippbara efter behov. Men fråga först innan köp om du är osäker. · Vilken färg du ska ha "är" vit. Allt annat kommer att kräva diskussioner om laglighet och vad andra säger när de möter dig osv m.m. · Priser är varierande, men kolla på garaget.org's företagsregister som tips. · Som montering använde jag själv en gummimassa (som förr kallades volvogummi) från 3M som jag fick av min far. Bättre än lim, anser jag, då lim sitter rätt friskt. 3M gummit gick att gnugga av med tummen.





Tips och trix hur man trimmar och stylar bilen själv

Innan du sätter igång att trimma och styla bilen är det viktigt att du har rätt verktyg, utrustning och utrymme. Kan också vara en fördel att ni är två. Oftast är det bra att rådfråga någon annan. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilverkstad!

« Tillbaka