Vad ska jag ha för grill?? BMW

tja grabbar har en sånt hära front.. orginala grillen passade inte! ja kör en e36a ! undrar vilken grill ska man köpa till den här jäv**n ?? e osäker mellan e46a och e39a .. hjälpppp tack för alla som svarar //Marcus vad ska jag ha för grill??



Svar på inlägget: Vad ska jag ha för grill?? BMW



Jag skulle avråda dig starkt från att köpa den där fronten, ser förjävligt ut PS. Jag ser ingen skillnad? Och definitivt ingen liknelse med varken E46 lr E39


den har jag redan hemma.. o snckar ja om mjurarna för orginala njurar passade inte till denna fronten, många i garaget har liknade o dem här njurar på så undrar jag vilken njurar ska ja ha?


finns det något annat än original? ful front förresten.


orginala e36a !! det e klart att det finns.. sen finns det inte snygg o ful front utan det finns olika smaker. o smaken e som backen så behöll va du tycker för dig själv. men har du nåt som hjälper mig att hitta rätta njurar så skriv gärna.


e det nån som kan det här?


bara använda giters som njurar? jag har grå på min men dom ska byttas till svarta


jo, giters passar me orginala grillen, men inte me min front såg några som hade liknade front me njurar på. så jag e osäker mellan e39a o e46a njurar hoppas att d dyker upp någon som kan det här..


fråga de där du köpte fronten... svårare kan det inte va


bara om du svarar!!!





?????


haha hahah ja skulle skriva (( de)) haha men det blev du istället , o ja menade att dom svarar aldrig när man ringer elr skickar mail !!


Det är tyvär en återkommande tränd har jag märkt bland styling företag när man fått det man bestält och betalt så är dom svåra att få tag på. Kan du inte ta lite bilder av hur pass formen mm är så kanske vi har lättare för att hjälpa dig?


Dom som säger att den är ful ska ta en titt på deras egna fula bilar, den fronden e skit snygg! Lyssna inte på dom, lycka till


hehe, aha tenkte väl att det va nåt sånnt >MaRcUs_BMW< jag tror att det e från E46-an grill som passar till denna front, men jag e inte 100% säker på det!! varför bryr sig vad andra tycket, tycker man att den e snygg då e det bara att köra på!!





Tips och trix hur man trimmar och stylar bilen själv

Innan du sätter igång att trimma och styla bilen är det viktigt att du har rätt verktyg, utrustning och utrymme. Kan också vara en fördel att ni är två. Oftast är det bra att rådfråga någon annan. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilverkstad!

« Tillbaka