Hur gör man för att få på Volvo 850i-framstolar i en 740i/940i????

Tjena! Tänkte höra lite snabbt med de som har gjort det innan och de som har det för närvarande.. Hur gör man för att montera Volvo 850i stolar i en Volvo 740i/940i?? Är det bult-on eller det måste svetsas och has sig med själva fästena? Detta ser jag:På donator-850in jag tänkt plocka av dem ifrån sitter bultarna och fästena på samma ställe. Hur skiljer sig det elektriska, är det plug-in-play på själva socklen eller man måste ta fram ett elschema från en 850i och en 740i och skarva in sig färg till färg? Tacksam för snabba svar då det är på skroten jag tänkt plocka det och man vet ju inte vilken al-quida som hinner före:(.. Tacksam för snabba och bra svar enbart de som gjort det innan och inte ovettiga svar för det vet jag redan!!! MVH Volvo740mannen



Svar på inlägget: Hur gör man för att få på Volvo 850i-framstolar i en 740i/940i????



850-stolarna passar nästan, men vill man få dem att passa riktigt så lär man flytta över dem på 740-underreden eller möjligen bygga om underredena som sitter på stolarna. Elen stämmer inte, utan där är det elschema och koppla ihop rätt som gäller.


Nästan = Dem passar inte riktigt. Det går väl att dra åt 2 bultar och en tredje bristfället så att stolen nästa sitter still.





Tips och trix hur man trimmar och stylar bilen själv

Innan du sätter igång att trimma och styla bilen är det viktigt att du har rätt verktyg, utrustning och utrymme. Kan också vara en fördel att ni är två. Oftast är det bra att rådfråga någon annan. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilverkstad!

« Tillbaka