Nån som har något tips på hur man kan göra med blekta baklysen ?

som rubriken lyder, nån som har nått tips ? har en vinterbil vid namn 740 som har riktigt blekta baklysen , har provat värmepistol, wax o så , men funkar inte...



Svar på inlägget: Nån som har något tips på hur man kan göra med blekta baklysen ?



Jag har hört fulingar om motorolja osv. Men säkrast är nog att vattenslipa dem, därefter kan du kasta på klarlack. Har dock aldrig gjort det själv men jag har hört att det skall fungera.


Har de inte vart en sådan diskution tidigare då man me hjälp av varmlufts pistol värme upp plasten så den återfick sin tidigare färg? Eller de kanske bara gällde de svarta sidolister men där e ja hundra 100% säkerhet har visat sig fungera kanon på blekt plats.


kan ju läsa i min tråd,gjorde en om samma sak,fanns mkt tips där ska leta upp den hitta den http://www.garaget.org/forum/viewtopic.php?id=140815


spraya på lite klarlack på dom så blir dom blanka & fina igen


precis klarlack funkar bra... tjing tjing, svårt o lista ut annars finns de väl ett o annat lyse på skroten till en 740 och nya snyggare på affären!





Tips och trix hur man trimmar och stylar bilen själv

Innan du sätter igång att trimma och styla bilen är det viktigt att du har rätt verktyg, utrustning och utrymme. Kan också vara en fördel att ni är två. Oftast är det bra att rådfråga någon annan. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilverkstad!

« Tillbaka