Socklar till 740 -90?

Hejsan, har skaffat USA blinkers till min 740 -90 och märkte att jag behöver nya socklar. Var till volvo för att beställa men deras preliminära orderstatus är 8 november vilket är långt bort. Så nu undrar jag vart man kan beställa såna socklar nånstans? Nån trevlig själ som vill hjälpa mig med detta?



Svar på inlägget: Socklar till 740 -90?



antar att de är en dubbelpolig du är ute efter,, åk ut till närmsta skrot å plocka från en gammal 740, de är dubbel poligt till positionsljuset/varselljuset!


Nej det är inte dom jag behöver För ska jag få lampa i usablinkersen så ska det bara vara en sockel och där ska man sätta en 5/21 watt lampa! Har redan prövat orginal socklarna och dom passar inte


Jo det är så du gör som han säger . På gammla 740 "Trubbnos" så sitter det EN sockel med med TVÅ poler och det är dessa man använder för att få både blinkers och positionsljus EDIT: Det är inte omöjligt att du får karva bort en av plastpiggarna på sockeln för att få dit den men det märker du /David


Såhär gör man: Snodde bilden från www.volvo940turbo.dk





Tips och trix hur man trimmar och stylar bilen själv

Innan du sätter igång att trimma och styla bilen är det viktigt att du har rätt verktyg, utrustning och utrymme. Kan också vara en fördel att ni är två. Oftast är det bra att rådfråga någon annan. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilverkstad!

« Tillbaka