Glasfiber. Matta eller väv?

Har letat runt lite vad gäller glasfiberbyggen och nu undrar jag om man ska ha glasfiberväv eller matta? spelar det någon roll?



Svar på inlägget: Glasfiber. Matta eller väv?



"sydd" glasfiber väv me MYCKE bättre om ja får säga mitt.. inte alls lika mycke slipande,mycke styvare,mer lätt jobbat fast kostar då lite mer men de tycker iaf ja att de e värt..


det är alltså matta då eller vadå ?


sydd väv.. ser typ ut som tyg.. måste klippas, matta kan man riva isär.


Vart kan man köpa sånt ? har bara sätt vanlig "matta".


http://www.kompositfabriken.com/fiber.html#stop


biltema har glasfiber väv.mvh


mer lätt jobbat vet jag inte om ja kan hålla med om,,, arbetar med det dagligen så jag vet att väv är enklare att handlaminera, men om man vill slipa mindre och få en jämnare yta kan man ju lägga på avrivningsväv (peelply) som man drar av när produkten har härdat,,


Jag drar upp denna tråd igen.. Är de verkligen smidigare att använda väv istället för matta? Jag har aldrig glasfibrat innan så en lite hint vore grymt.. Jag tänkte göra lite framskärmar. Ska man använda epoxy för väven? På feltema så står de: Glasfiberväv, Rovingväv för armering av epoxy. Varan nedanför Polyester, armeras med glasfiberväv.. wtf...





Tips och trix hur man trimmar och stylar bilen själv

Innan du sätter igång att trimma och styla bilen är det viktigt att du har rätt verktyg, utrustning och utrymme. Kan också vara en fördel att ni är två. Oftast är det bra att rådfråga någon annan. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilverkstad!

« Tillbaka