Herregud vilken idé!!

Hallå hallå folket!! Hur låter en Volvo 740 om man plockar ljuddämparen? Kan man köra utan den, utan att få böter? Finns en Volvo 745 här i stan som låter såå mycket, och jag tror dom plockat bort någonting på den. Är det vettigt? Finns det någon här på garaget som plockat ljuddämparen någongång, och kört utan? Eller vad kan man göra för att få sportigare ljud, om man inte vill köpa sportsystem och fan vet allt. Finns sportluftsfilter i min o bla bla. Inga korkade svar tack!! Seriös i min fråga.



Svar på inlägget: Herregud vilken idé!!



Månadens bästa!


Hahahahaha


Tar du bort ljuddämparen/dämpana så kommer bilen låta väldigt högt, och det är olagligt med ALLT för hög bullernivå på en bil ja. Jag tycker du ska skaffa dej ett större avgassystem istället för att få ett finare ljud, att ta bort ljuddämparna kommer bara låta illa.


Ja! Vilken ide! Var det ditt första "Eureka" moment? Och ja det kommer låta lite mer om du plockar bort en ljuddämpare, det blir olika karaktär på ljudet om du tar bort den främre, bakre eller båda två.


Jaha ja, då får jag väl helt enkelt skaffa ett stoort rakt rör då bara. Tänkte bara ifall man kunde göra nån enkel metod, som att plocka bort burken, eller nåt. Jag har ingen aning. Den Volvon som kör här i stan ser ut att ha ganska kort rör. Själva sista delen ser inte ut att sitta kvar. Dvs, burken och den sista snutten utav röret.


740 styling


hAHahahaha ja kör en 340 utan LJUDDÄMPARE, känns som man kör värsta sport bilen, den låter som in i helvete högt. fick inte böter än, men den skulle inte klara bes tror ja


hahahahaha


Lika bra att svetsa på ett rakt rör så avgaserna kommer ut bakom bilen, annars är det stor risk att dom sugs in i bilen och det är inte så nyttigt





Har du bott under en sten sen 85 lr?





Tips och trix hur man trimmar och stylar bilen själv

Innan du sätter igång att trimma och styla bilen är det viktigt att du har rätt verktyg, utrustning och utrymme. Kan också vara en fördel att ni är två. Oftast är det bra att rådfråga någon annan. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilverkstad!

« Tillbaka