Svart eller kromad grill på mörkblå BMW E36?

Vad tror ni? Jag är en man med beslutsångest som är inne i ett dilemma och är i behov av synpunkter! Har photoshoppat bilen med svart grill, pallade inte vara pedantnoga när man ska se på ett ungefär. Den undre bilden är hur det ser ut just nu. Vad tror du om detta?



Svar på inlägget: Svart eller kromad grill på mörkblå BMW E36?



Jag tycker det ska vara svart, om jag får säga mitt


Jag tycker kromad


jag ska lacka min svart och det tycker jag att du ska göra med


Du lackar den själv alltså.. Vet du om grillen är svår att ta lös?


Så här blev min, men ja tyckte ja la mycke energi på den men de räckte inte då de faktiskt blivit lite lacksläpp på den ändå! ja slipade ner å sprejade mattsvart flera gånger om, så har du tid gör detta jättenogrant å sen slipa å lacka igen flera gånger så håller de nog för alltid! inte så svårt å plocka loss heller, du ser snabbt hur man gör :-)


Ser superbra ut! Jag antar att våra bilar kommer bli hyffsat lika med tanke på att jag har samma lysen som dig hehe har inte hunnit lägga upp någon ny bild dock


Tycker oxå Svart


svart o den ska jag ha på min gråa bmw


Bmw ska ha svarta njurar





Svart till mörka bilar. Snyggt.


Svart tillsammans med CCFL/Oneblocks, annars blanka. Det är min åsikt.


Tveklöst svart, då du ser ut att ha svart runt rutorna också?


Japp har bestämt mig, svart it is


Bra val;) Svart är det ända rätta! För att få färgen att sitta kvar måste du slipa bort all krom och det lagret som är kopparfärgat för att sen komma till plasten. annars släpper färgen direkt. Räcker med lite insekter så släpper det.


Eftersom din bil har sk shadowline så svarta passar bäst! Släng på eller lacka om fälgar till svart blank så blir det riktigt snyggt!


...Eller för att kanske slippa krångel och slipa och jävlas så köper jag bara en plast-svartgrill dock är dom dyr så får se hur jag gör. Dom kostar 895:- till E36.





Tips och trix hur man trimmar och stylar bilen själv

Innan du sätter igång att trimma och styla bilen är det viktigt att du har rätt verktyg, utrustning och utrymme. Kan också vara en fördel att ni är två. Oftast är det bra att rådfråga någon annan. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilverkstad!

« Tillbaka