Japs dämpare

tjena har en eclipse tänkte få fram lite skönt ljud i den undrar blir de högre och skönare ljud desto större utblåset är?



Svar på inlägget: Japs dämpare



nej de blir inte skönare ljud ju större utblås du har. ett tips är att sätta dit 2 st fullflödes simons burkar låter fint går även att köra med en simons burk på slutet men blir mer folkrace style och är bara allmänt drygt att köra med i längden. coolt i början men sen efter några veckor äre drygt


okej ja kan va värt att testa men mitt system är 2.5tum orginal så tänkte bara sätta ditt en japs har hört att bara de ska ge skönt ljud


Ser fjantigt ut, låter fult...Nej det blir inte något skönt utav det ..Klarar oss utan sådana i Helsingborg haha


Säger en som har en 740. Antagligen för att på en 740 funkar de inte riktigt med japsdämpare då det blir ett rätt trökigt ljud. Men med rätt bil och motor så låter det riktigt skönt, japsdämparn funkar ju på samma vis som mc dämpare, så då låter ju motorcyklar oxå skit? Nä. Men att större slutburk ger Bättre/skönare ljud. Nja. Men det är upp till var och en till slut. Min bil låter inte Bra, bara Mycket.


okej men om de redan är 2,5 tum orginal så tryck dit en simonsburk på slutet så blir du nog nöjd! och behåll orginal i mitten.


okej idag satte jag på en japs de va 2 tum på mitt orginal system satte bara en muff mellan 2.5tum in och 4 tum ut på japsen och ja jag är mycket nöjd me resultatet blev skönt ljud och de kosta inte för mkt heller=)


Alltid kul att höra att någon blir nöjd med sitt själv klämpde jag dit ett rakt rör fån katten sen en 45 gradare te höger sen en 45:a te vänster med lite rör emellan å till slut en rund 2" simons där jag svetsade ett 4.5" rör på, blev hur skönt ljud som helst


Jag syftade inte endast på 740, har inte ens med saken att göra för den delen. Visst rätt bil och motor, men 95 % av dom sätter på en japsdämpare har inte rätt bil och motor såsom trådskaparen (Eclipse) om jag har förstått det rätt.





Tips och trix hur man trimmar och stylar bilen själv

Innan du sätter igång att trimma och styla bilen är det viktigt att du har rätt verktyg, utrustning och utrymme. Kan också vara en fördel att ni är två. Oftast är det bra att rådfråga någon annan. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilverkstad!

« Tillbaka