Hastighetsmätare från Fast And Furious!

Tjenare! Ny här på forumet, så hoppas jag gör rätt nu. Efter att ha läst reglerna hoppas jag att det blir rätt! Jag undrar om någon här på forumet kan svara på vad det är för mätare Brian har i Fast And Furious (2009)? Mätaren som jag syftar på är den han slänger in i Skyen. Tror att det är fyra runda cirklar på displayen, med blå bakgrund. Tror det var varräknare, hastighet och samt något annat. Tyckte den var riktigt fräck, så skulle vara kul om någon visste vilken jag menar, och om/var man kan få tag på en sådan? Samt om den passar vilken bil som helst? MVH Christian!



Svar på inlägget: Hastighetsmätare från Fast And Furious!



Kan ju vara en FX-display nått som inte finns på riktigt..


Vet att det finns en stor varvräknare med inbyggd shiftlight och nåt mer, Här är den iaf (den jag tänkte på) http://www.realcar.se/servlet/us_pyra?w . NINT400910 Realcar som säljer den, kostar 1998kr. Men det du söker verkar ju vara nåt i LED-väg kanske? Kolla på www.tillbilen.com m.fl. Mvh


hade filmen hemma så ja spolade fram till där brian bygger bilen där zomar dom in den hittade den på nätet Magden M.1b digital dash gauge display hoppas den går köpa för vanliga privat personer bara ser F***N dyr ut hehe http://blogs.modified.com/6306660/misce . index.html


kostar ju 650dollar enliggt hemsidan.


vilken hemsida??


http://blogs.modified.com/6306660/misce . index.html "The Magden M.1b retails under $650"


Ruskigt fränt: http://magden-auto.com/ (649$)


Fränt, men det är inte värt det tycker jag


Fränt ja, men det beror ju på lite vad det är för bil den ska i. Är det en vanlig vit 740 gl så tjao....





odbsladd, dator, tftskärm så har du samma sak.


kan lova att den där mätaren kopplar man inte in på en dag hahaha måste vara en satans mycket kablar å skit med där va


Nej, inte för att få det vanliga iaf. Det är inte värre än att koppla en felkodsläsare till obd-uttaget. I basutförande så behöver enheten bara obd-signal, ström och en skärm som visar bilden. Ska man däremot se mer än vad bilens OBD-system kan ge så måste man börja koppla givare och skit med en extra Zeitronix-box.


Man lär bli ganska ensam med den iaf


Denna Nissan har något liknande http://www.garaget.org/?car=54036&image=1401158


Riktigt frän mätare, men började inte direkt käänas värt


HKS Camp2 gör samma sak, men är något billigare: http://www.hksusa.com/info/?id=3474 Annars är det betydligt förmånligare att bara köpa en OBDII --> USB-omvandlare och koppla in i en laptop, så gör jag.


Fan va nice! En sån skulle varit något!





Tips och trix hur man trimmar och stylar bilen själv

Innan du sätter igång att trimma och styla bilen är det viktigt att du har rätt verktyg, utrustning och utrymme. Kan också vara en fördel att ni är två. Oftast är det bra att rådfråga någon annan. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilverkstad!

« Tillbaka