Omöjligt att få tag i 19" fälgar med bultcirkeln 4/100?

Jag är på jakt efter 19" fälgar till en 03/04 Megane cab med bultcirkeln 4/100, men det verkar vara helt omöjligt, eller? Nån som har bra koll för vad som gäller, är 4/100 utdöende som bultcirkel? Från början ville jag helst ha ett par svarta typ modellen Ace Tyson, men nu är jag nöjd bara jag hittar några. Förslag på fälgar och företag mottages tacksamt!



Svar på inlägget: Omöjligt att få tag i 19" fälgar med bultcirkeln 4/100?



Halloj.. Jag hade 19" hjul tidigare med dubbla bultcirkel. 4x100 samt 4x114,3.. Kolla på www.infosite.se därifrån kom mina första, mina andra var Tenzo-R fälgar.. Lycka till


kika på bythjul.com


Tack för svaren, finns ju en del i 18" som stämmer med bultcirkel/et, men bara EN enda i 19".. kass!


hittade 1 par fälgar 19" på infosite.se


Jepp, jag med! Men det är ju som sagt de enda också. Hade varit kul om man kunde välja lite;)


Många fälg tillverkare kan ju göra fälgarna efter vad som passar på din bil? Jeg vet i alla fall att på min lockala styling butik så säger jag bara vilken model på fälg jag vil ha av dom 50 dom har till förevisning och så kan jag få dom i alla storlekar från 15" till 22" samt i vilket bultmönster jag vill.Borde ju också kunna funka någonstans i sverige?





Tips och trix hur man trimmar och stylar bilen själv

Innan du sätter igång att trimma och styla bilen är det viktigt att du har rätt verktyg, utrustning och utrymme. Kan också vara en fördel att ni är två. Oftast är det bra att rådfråga någon annan. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilverkstad!

« Tillbaka