Angeleyes till en audi a3-97. Vilka ska jag välja?

Tjenare! Hade tänkt att införskaffa mig ett par angeleyes till min a3-97 då ena blinkersen är trasig på grund av en påbackning. Nu är min fråga då, hur blir lyset med eftermonterade angeleyes, sämre? Likvärdigt? T.o.m bättre kanske? Några problem? ev. fördelar? Och sist, vilka ska jag köpa? Verkar ju finnas en del olika, lägger in ett par olika länkar här nedan som jag kikat på: http://tillbilen.com/?artnr=122296ONE&cat_id=461 - oneblock, står inte vad det är för märke, men dessa verkar vara de vanligaste, billigast har jag hittat på denna sidan. http://tillbilen.com/?artnr=122296&cat_id=461 - icke oneblock, dock dyrare, vad är skillnaden i kvalité på dessa? http://www.ks-carstyling.se/product.do? . d=RD-10205 - kanske samma som första? http://www.scstyling.com/ShowProduct.aspx?prodid=2345 - dyrare variant från "FK" OBS! Har dålig ekonomi, så mest lampa för pengarna vore trevligt så att säga. Men vill ju inte snåla på kvalitén heller, är det dyrare men håller mycket bättre och ger bättre ljus så köper jag ju självklart dem, eller väntar på att jag har råd.



Svar på inlägget: Angeleyes till en audi a3-97. Vilka ska jag välja?



dom där FK angel eyes finns hos ks-carstyling också fast 1000:- billigare än hos andra http://www.ks-carstyling.se/product.do? . FK-FSAI003


En kompis har någon av de ovanstående på sin A3. Svarta, inte monoblock. Det är en 99'a och ljuset blev bättre än med originalstrålkastarna. Men hon köpte ett par där halvljuset sitter innerst och enligt mig ser det en aning dumt ut... Annars när bara ringarna lyser ser den elak ut.


Det låter bra det! Borde inte bli någon värre försämring då förhoppningsvis. Dessa från FK kanske vore att föredra då:http://www.ks-carstyling.se/item.do?pro . FK-FSAI003 Bättre med icke oneblock också? Eller har det ingen betydelse alls? Men kan det verkligen vara samma produkt som på tex denna sida? http://tillbilen.com/?artnr=122296&cat_id=461 1000kr billigare är ju väldigt mycket. Något som har erfarenhet av KS-Carstyling?


kör på med dem från ks-carstyling.. samma grejer ju..





Tips och trix hur man trimmar och stylar bilen själv

Innan du sätter igång att trimma och styla bilen är det viktigt att du har rätt verktyg, utrustning och utrymme. Kan också vara en fördel att ni är två. Oftast är det bra att rådfråga någon annan. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilverkstad!

« Tillbaka