Lite hjälp Ang. blinkande dioder.

Tjena! jag har tänkt mig att ha 4 dioder som ska blinka 2 och 2 växelvis. Hur gör jag för att lösa detta? Har kollat runt och hittade en tråd från 2005 angående detta där det länkades till kjell&company där det fanns en perfekt produkt för mitt ändamål. Däremot så var det ett tag sen så varan finns inte kvar. Däremot finns länken kvar. http://www.kjell.com/?item=87003&pa . 00,7660000 Hittade något liknande på elfa där det satt två dioder redan. Men för 115 spänn vilket verkar lite dyrt. Där satt det redan två stycken och undrar om man skulle köpa den så kan man koppla på två på ena uttaget? Inte så jätte bra på detta med dioder och sådant så försök dra det så enkelt som möjligt men ska försöka förstå så gott jag kan!



Svar på inlägget: Lite hjälp Ang. blinkande dioder.



Vad är det för typ av dioder? Är det som vanliga lampor tex i parkeringsljuset, så kan du köpa ett styrbart relä från diodhuset.se eller stylingwebben.se





Tips och trix hur man trimmar och stylar bilen själv

Innan du sätter igång att trimma och styla bilen är det viktigt att du har rätt verktyg, utrustning och utrymme. Kan också vara en fördel att ni är två. Oftast är det bra att rådfråga någon annan. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilverkstad!

« Tillbaka