Problem med stylingwebben.se

Beställde lampor ifrån stylingwebben.se och valde att få betala i förskott, då står det att man skall få ett mail med info till vilket konto osv... ha inte fått något ännu väntat nu i 4 dagar. HAr provat att ringa och maila ingen svarar???



Svar på inlägget: Problem med stylingwebben.se



Jag har köpt från stylingwebben flera ggr. både privat och till företaget och aldrig haft ett enda problem. Dom böt till och med ut en adaptor som jag använt men som ej var tillräckigt kraftig och jag betalade bara mellanskillnaden. Jag rekommenderar dom varmt och jag tror att ditt problem beror på något missförstånd, dock tror jag att företaget driva av en perosn så jag kan gissa på sjukdom eller resa som anledning till uteblivet svar. Dom brukar svara med vändande mail. Lycka till och skriv hur det går.


oki har oxå hört bra om dom men ja får väl prova att beställa igen och se vad som händer och sker.


inte haft några problem med dem, för mig att han som driver dte håller på o flytta om det kan vara en förklaring till det hela?


jaha ja med det måste nog vara därför! tackar!





Tips och trix hur man trimmar och stylar bilen själv

Innan du sätter igång att trimma och styla bilen är det viktigt att du har rätt verktyg, utrustning och utrymme. Kan också vara en fördel att ni är två. Oftast är det bra att rådfråga någon annan. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilverkstad!

« Tillbaka