Glasfiberhus till Volvo s40

Hej Funderar på å byta huv på min S40 t4 -98 så hittade jag den här http://adrian-styling.net/shop/index.ph . oductId=23 har dock funderingar över matrialet glasfiber funkar det som huv eller ska man leta vidare?



Svar på inlägget: Glasfiberhus till Volvo s40



Vad får dig att tro att glasfiber inte skulle fungera? Det går alldeles utmärkt, det bör väl nämnas också att de flesta kolfiberhuvar på marknaden egentligen är glasfiberkärna med kolfiber utanpå


okej, är rätt så novis när det kommer till såna gejer. tänkte att det är bättre att höra sig för förts inan man lägger 4-tusen på nånting man är osäker på.


Nädå, rocka på bara. Däremot kan man väl vara försiktig med vilken leverantör man väljer då inte alla har bra passform, tjocklek m.m. som duger. men adrianstyling kan du shoppa hos, inte hört nåt tokigt om hans produkter


Ja då är det väll bara å vänta till den 25.:e Tack för råden





Tips och trix hur man trimmar och stylar bilen själv

Innan du sätter igång att trimma och styla bilen är det viktigt att du har rätt verktyg, utrustning och utrymme. Kan också vara en fördel att ni är två. Oftast är det bra att rådfråga någon annan. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilverkstad!

« Tillbaka