Recaro stolar till golf IV

jag vill köpa recaro stolar till min golf , men vill ha tips på vart man kan hitta såna till salu . Har kollat skroten men dom hade inte mycke och det som fanns va i dåligt skick o dyrt . tack



Svar på inlägget: Recaro stolar till golf IV



Testat blocket? http://www.blocket.se/vasterbotten/Reca . =4&w=3


Finns massor på skroten. Kommer inte ihåg vad sidan hette men där kunde man söka på vad man ville ha så kom det upp de skrotar i Sverige som hade den delen. Antagligen måste skroten reggat sig på sidan på något vänster men då fanns det massor med Recaro-stolar.


har så klart testat blocket ....men det finns inga kompletta inredningar ... har också vart inne på skroten men priserna verkade lite höga .... 10 000 för en inredning till en 10 år gammal bil e lite väl tycker jag


*Larschon fin bil ..har sj haft bubbla ...diggar ditt reg.


Okej, så du är ute efter hel inredning... Jo då är nog 10 papp lite mycket. Tack för kommentaren, den är till salu så hör dig för om nån vill köpa!





Tips och trix hur man trimmar och stylar bilen själv

Innan du sätter igång att trimma och styla bilen är det viktigt att du har rätt verktyg, utrustning och utrymme. Kan också vara en fördel att ni är två. Oftast är det bra att rådfråga någon annan. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilverkstad!

« Tillbaka