Angående polering av slotmags

hur polerar jag lättast upp mina slotmags? bild finns i mina fordon,för den som vill glo. finns det något medel man kan använda? ska man klarlacka efter polering,el polera vid behov? tacksam för seriösa svar.



Svar på inlägget: Angående polering av slotmags



borde finnas något latare sätt att få lite glans med tanke på alla medel som finns.


Så här gjorde jag. 3 fas motor och ett nav i trä. Från sprucken orginal klarlack till mycket fin yta på bara någon minut. /Eric.


fy fan va nice,tyvärr har jag inte tillgång till dessa grejer.


Om du vågar så kan du göra ett epa trick. Hissa upp bilen sen sätter du igång den med en växel och kastar i en polare som bromar om du fastnar med armen De går men ganska farligt.


Tja, jag har polerat mina och ska ha dom som vinterfälgar, så måste klarlacka dom. Blir det bra med klarlack? Eller det är bättre att ha dom opolerade?


Om du klarlackar polerade ytor så försvinner lite av glansen, plus att de är så fin yta, så klarlacken har svårt att fästa. (Så har det varit i mina fall iaf )





Tips och trix hur man trimmar och stylar bilen själv

Innan du sätter igång att trimma och styla bilen är det viktigt att du har rätt verktyg, utrustning och utrymme. Kan också vara en fördel att ni är två. Oftast är det bra att rådfråga någon annan. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilverkstad!

« Tillbaka