Flocka dörrsidor! Ja eller Nej?

Halloj! Tycker mina dörrsidor är tråkiga och plastiga så skulle vilja göra om dem. Funderat på kolfiber men det är ju vad alla gör idag tycker jag, plus ganska hög kostnad trots att man bara draperar. Så funderar på att flocka hela dörren med olika flock. Nu saxxar jag en bild från swedespeed, hoppas de är okej. Hade tänkt mig något liknande i slutändan med högtalaren. Men de ni ser är beiget vill jag ha flockat svart, det gråa tyget som kommer efter vitt och sedan vinylen på toppen svart. Vad tror ni om det? Dörrhantagen svarta eller kolfber.



Svar på inlägget: Flocka dörrsidor! Ja eller Nej?



Skulle helt klart vara ballt. Men vad ska göras i övrigt med interiören? instrumenteringen? mittkonsol..kan se dumt ut om bara dörrarna snyggas till


Jag tror flockstuket kommer sticka ut för mkt mot resten av inredningen. Dessutom slits slock, så de kommer se dassigt ut och andrahandsvärdet lär ju sjunka i botten. Nu är ju smaken som baken, men jag hade isf hellre klätt dörren i skin i kanske två nyanser, lr halva dörren i mocka kanske? Stiligt o passar en V50 bättre, tycker jag då. Edit: Nu när jag kollat in din bil inser jag att min ide kanske inte är din stil Flocka på du, det kommer ju passa resten iaf!


mittkonsolen ska göras om sâ jag får in en 7" dvd. Sen får vi se om den draperas i kolfiber, lackas eller flockas. Frågan är ju om man blanda svart/vit interiiör med kolfiber?


Haha, du tror de? Jag har ingen erfarenhet direkt av flock så vet inte hur pass de slits, men man vill ju inte att de ser ut som skit efter något år.





Tips och trix hur man trimmar och stylar bilen själv

Innan du sätter igång att trimma och styla bilen är det viktigt att du har rätt verktyg, utrustning och utrymme. Kan också vara en fördel att ni är två. Oftast är det bra att rådfråga någon annan. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilverkstad!

« Tillbaka