Skärm breddning eller enkel valsning?

Tja enligt ämne har en BMW e46 4dr facelift söker snygg skärmbreddning eller alternativt enkel skärmvalsning så vad tycker ni massan lämmna åsikter tips på breddare hela skärmar eller bara skärmkanter eller så kanske man ska kapa upp orginalet lite och bredda 5cm alla tips åsikter välkommnas gärna med bilder om ni vet nåt kit tack på förhand -Rasken- Kärlek växer inte på träd den byggs i Tyskland



Svar på inlägget: Skärm breddning eller enkel valsning?



Ja, att kapa upp skärmen innebär ju ofantligt mkt mer jobb. Jag har inte sätt färdiga skärmar till din bil, därimot addonskärmkanter finns ju i universal om inte annat. Men de ser ju lagom seriöst ut. Behöver du inte mer än valsa gör inte det. Vill du bredda mer för att de är fränt så har du ju svaret där, gör de.


finns ju supertouring kitet om inte annat.


skulle väl vilja ha det som m3 org eller något bredare håller med add on är inte snyggt super touring kit vad är det och från vem?


Finns några olika versioner beroende på årsmodell men vars du hittar ett vet jag inte. Det är iaf kitet man använder på s2000 bilarna i bla stcc och wtcc


såg riktigt bra ut för jag vill behålla den front jag har nu tackar kanske du vet eller någon annan bygga om front till m3 med riktiga grejer vad behövs då?





Tips och trix hur man trimmar och stylar bilen själv

Innan du sätter igång att trimma och styla bilen är det viktigt att du har rätt verktyg, utrustning och utrymme. Kan också vara en fördel att ni är två. Oftast är det bra att rådfråga någon annan. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilverkstad!

« Tillbaka