Hur får jag bort oxid/rosten på mina alufälgar?

Jo har ju volvo original Galaxy fälgar 16" o de har fått lite oxid på sig, främst vid ventilen där det bubblat upp lite grann, ej mycket men ändå störande:mad: Tänkte hur jag ska gå tillväga för att få bort detta, krävs det så kan jag ta en bild på det imorgon



Svar på inlägget: Hur får jag bort oxid/rosten på mina alufälgar?



kolla på denn bilden så ser ni på vänstersidan är det lite början till bubbligt http://www.garaget.org/?car=160327&image=1512402 Här en till fälg där det kommit vid ventilen Frågan är nu vad som kommer hända om jag börjar slipa i det hela? Eller krävs det andra metoder o vilka isf o vad kommer det att kosta?


slipa ner med sandpapper... rosten måste helt bort innan något läggs över...


blästra dom.


Okej vad kostar det att blästra de då? Antar att det är glasblästring som måste göras då


gratis om du kan få låna en bläster själv:) men du måste likförbannat måla dom sen:)...de jag hade gjort är att tagit ganska fint papper..slipat ner de..sen ännu finare papper och gjort så att ytan bara är allmänt matt och ruggad...sen lämna in dem på lackning:) eller om du tar alkyllack och lackar själv sen nåra lager skyddslack på:)





Tips och trix hur man trimmar och stylar bilen själv

Innan du sätter igång att trimma och styla bilen är det viktigt att du har rätt verktyg, utrustning och utrymme. Kan också vara en fördel att ni är två. Oftast är det bra att rådfråga någon annan. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilverkstad!

« Tillbaka