Toksänka GOLF II !!!

hejsan, har en golf 2a som jag vill toksänka:cool:, behöver hjälp för jag ska kapa fjädrar pga dålig ekonomi, hörde att 2varv runt om blir bra men jag vill ha den fet sänkt så behöver hjälp ang hur många varv jag kan kapa innan den skrapar i skärmbreddningen eller hjulhuset när man kör eller svänger? LADDA GÄRNA UPP BILDER SÅ MAN KAN FÅ SE! tack på förhand;)



Svar på inlägget: Toksänka GOLF II !!!



3 varv fram och 2 i bak funkar bra, min Jetta är sänkt 2 varv runt om.


tänk på att när du kapar att besiktningen kan bli riktigt less på dina ideér;)


fjädrar vad är det? så länge det sitter fjädrar i vägen kommer det aldrig bli riktigt lågt. Inte med orginalstötdämpare. Ta i? Är det inte meningen att det ska skrapa lite när man åker lågt?


Sant, har du tur så kan det funka att sätta fast dom med slangklämmor men inte alltid dom gillar det heller Finns en chassisats för 2300kr (fjädrar + dämpare) som sänker 80/60mm. Sen finns det ju väldigt billiga Coils idag med för runt 2-3000kr, då blir inte besiktningen så griniga heller. Du kan ju även bara köpa fjädrar som sänker med för den delen..





Tips och trix hur man trimmar och stylar bilen själv

Innan du sätter igång att trimma och styla bilen är det viktigt att du har rätt verktyg, utrustning och utrymme. Kan också vara en fördel att ni är två. Oftast är det bra att rådfråga någon annan. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilverkstad!

« Tillbaka