Passar dessa 17" fälgar min Colt?

Tjenare! Tänkte uppdatera fälgarna lite grann och hittade ett par fälgar i min prisklass, men min fråga är om dom passar min japanare... Mitsubishi Colt År 03.1992 - 04.2004, Bultdelning: 4/100, ET: 44,0, Mått: 56,1, Nav Bult: Mutter 12 x 1,50 http://www.blocket.se/alvsborg/17_____1 . 15&w=2 Det är samma bultdelning men finns det något annat som kan göra så jag inte kan ha dom på bilen? Hoppas någon kan hjälpa mig, då jag inte vill köpa ngt som jag inte kan använda Mvh Mattias



Svar på inlägget: Passar dessa 17" fälgar min Colt?



Be dom kolla navhål & offset på fälgarna.


Kolla med en däckverkstad vilket maximalt Et mått den klarar. Alltså att fälgarna inte sticker ut för mycket åt sidorna så att skärmarna tar i.


Hittade lite info som jag kopierade in i första inlägget. ET-44, är det den maximala den klarar?


Hjälp, tack!


hej allt ska passa utan en grej bara !!! att du kollar me säljaren vad e det för ET på fälgerna och Navhål!!, du kan ha MAX ET 46!! annars blir det problem men SBP.


Okej! Då ska jag göra det! Tack för alla svar! Jag återkommer... Mvh


Et måttet är detsamma som offset


Då har jag lärt mig ngt nytt Fälgarna var sålda, så jakten går vidare...





Tips och trix hur man trimmar och stylar bilen själv

Innan du sätter igång att trimma och styla bilen är det viktigt att du har rätt verktyg, utrustning och utrymme. Kan också vara en fördel att ni är två. Oftast är det bra att rådfråga någon annan. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilverkstad!

« Tillbaka