Råare stuk på min 960?

Har varit och köpt mig en volvo 960 - 95 skulle vilja ha lite fränare stuk på den. Den är redan sänkt och en ljuddämpare borta så skönt ljud i den. Men vil ha några fäljar 18-19". Men vilka ska man ha? Är ju multilink på den så alla passar ju inte. Vill inte ha R fäljar dom är för platta.? Så några tips hur jag ska få lite råare stuk på den.



Svar på inlägget: Råare stuk på min 960?



breddade 17" plåtfälgar är det ända jag kan komma på, och ruskigt låg då!


Annan underdel på frontspoilern, toklåg och xc grill


Fälgar som är till 850 V70 S70 C70 V70N S80 S60 o.s.v passar rakt på på 960 Sänkning gör mycket med


Polaris/Eiker 17" Breddade! v70r underdel på både fram å bakspoiler. Klassiskt! Snyggt! Rått!


Polaris och Eiker passar inte på 960-95 , helt fel ET


Vad gäller fälgar är det bara att välja och vraka. nästan alla fälgar passar rakt på. Du har et 43 på din bil så det borde inte vara några konstigheter. På http://www.gummihuset.se/ Finns det en hel del schyssta fälgar.


Tack. Kollade lite. Dotz Roadster eller radium ? Dom svarta och en annan färg på ekrarna. är ju rätt snygga. Bilen är ju grå till färgen så tror det skulle passa.


Kommer även att köpa en addon läpp från Lmr främöver. Sedan en Rvinge hade jag tänkt. Ska försöka knäppa ett par bilder i morgon när det är ljust. Xenon kommer jag även att köpa men det måste bli tre satser så jag har dimljus med. allt kommer när det kommer in lite pengar. Men vet inte om jag ska ha 19tum eller 18tum. hmm.


Jag gillar GH EDITION POTENZIA riktigt mycket! Lite synd är bara att de är ganska vanliga, men de är grymt snygga!! jag tror 18 räcker. ska du sänka bilen kommer det se stort ut så det räcker. jag har köpt 18 till min bil, men den är inte sänkt och det ser riktigt bra ut! varför ska du ha xenonljus? Så bra är de inte. Köp biltemas vita lampor. då ser ljuset mycket fräschare ut än original.





Ang R fälgar så tycker ja att dom ser ut som pepparkaks-gubbar, så det passar ju bra sen när julen närmar sig?


Bilen är redan sänkt så det ser rätt bra ut ska bara fixa så fjädrarna ligger rätt innan jag ska in på bes. Så 18 kommer nog bli bra och bättre för plånboken när man ska köpa däck. xeneon har jag alltid viljat haft så ska nog köpa det till denna bil så jag får lite blåvitt ljus.


Nu finns det lite bilder i alla fall.


Det gäller att göra besiktningen nöjd! Men då ska du självklart köra på xenon!! Lycka till med bilen!


Någon tips om XC grill finns ju inte att köpa? hur gör man den snyggaste och lättaste.


http://www.garaget.org/?car=79359&image=867405 här är en moddad xc 90 grill:)





Tips och trix hur man trimmar och stylar bilen själv

Innan du sätter igång att trimma och styla bilen är det viktigt att du har rätt verktyg, utrustning och utrymme. Kan också vara en fördel att ni är två. Oftast är det bra att rådfråga någon annan. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilverkstad!

« Tillbaka