Köra med p-ljus,dimljus och en diodslinga ihop?

kika in på stylingwebben.se beställt en del dioder till min bil där o dom funkar bra o dom har helt ok utbud



Svar på inlägget: Köra med p-ljus,dimljus och en diodslinga ihop?



Hade dubbla parkeringsljus på förra Vectran, borrade i lampor i blinkersena, och det gillade inte polisen... Iaf inte när jag hade bara parkering och dimljus. Fick inte böter iaf (Just då)... Han var bara arg lät det som. Skulle tro att dom plockar den med dioder också.


oki då blir det till att koppla så man kan stänga av p-ljuset ;P


Jag gjorde så på venton att jag kopplade om så att mitt P-ljus hamnade i Blinkers lampan ist . Detta borde ju funka för dig också , Att koppla om så att diodslingorna funkar som P-ljus ?


bara köra..dom säger till:) enligt mig så kopppla på dom på parkeringen... gnäller dom.ta ur lampan så är ju problemet löst:)


Diodslingan får du ju egentligen inte köra med alls då den inte fanns på bilen från fabrik, men om du kör med den tillsammans med dimljus så kommer nog polisen inte att gnälla.


hur blire då i mitt fall då? jag kör med vanliga lyset, dom där små uppe i hörnen dagsljusen på 740in sen har jag monterat in små 5w lampor i dimljusen som lyser som parkering, sen 1st positionslampa i varje extraljus och jag har 5 st extraljus. alltså blir de 9 lampor som lyser, sen om jag har vanliga lyset på så lyser ju 11 lampor i fronten? :S


man får ej ha i extraljusen.de vet jag....


Då har du 7 ljuspunkter för mycket...


hmm skall nog kolla upp detta med besiktning och polisen





dimljus + positionsljus är inga problem. glödande lampor i extraljusen är ett problem.


snackade just med VV och där säger man att när det börjar skymma så får du inte köra med enbart dimmljus och varselljus (p-ljus) utan enbart halvljus. Diodslingorna MÅSTE vara typ godkännda för att man skall få köra med dom och klara sig, men på dagen spelade det ingen roll sa den killen...För man måste ha ett visst avstånd mellan dimm och den andra ljus källan vilket han sa att jag inte skulle klara.





Tips och trix hur man trimmar och stylar bilen själv

Innan du sätter igång att trimma och styla bilen är det viktigt att du har rätt verktyg, utrustning och utrymme. Kan också vara en fördel att ni är två. Oftast är det bra att rådfråga någon annan. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilverkstad!

« Tillbaka