Solarplexus eller soyafilm, valet och kvalet! Lägg er röst först till 10 beställer jag:P

Hej, som topic då! Vette fan vad jag ska beställa och har hört både bra och dåligt om både, så lägg er röst på vad man ska köra på så beställer jag det som fått flest röster ikväll!



Svar på inlägget: Solarplexus eller soyafilm, valet och kvalet! Lägg er röst först till 10 beställer jag:P



Jag har haft solarplexus på min svarta 9-5a och det såg riktigt knepigt ut typ brun aktig spegeltoning. kör nu med biltemas "soyafilm" den utan klister =40kr rullen. Så jag sätter min röst på soyatoning.


Soyafilm


solarplexus = pice off shit, tone normalt med solfim er bedre


solarplexus alla gånger men de som är dåligt med de är att ska man ha på dörrarna bak är rutorna körda så länge man har plexus rutorna där . / kan skallra / vibrera väldigt mkt fall man inte sätter fast dem ordentligt. "vilket kan vara svårt i gammla bilar med halvtaskig 20 år gammal inredning tex" bättre än och kladda med film=D


Har solarplexus på 9-3an. Funkar riktigt bra tycker jag. Men jag har ju en coupé så jag kan inte veva ner bakrutorna ändå. Bakrutan är lite irriterande för den hänger rätt redigt, men det ger en lite funky reflektion. Men jag ger ett stort + på monteringen och att det går att ta ner, jag tar ner mitt till vintern när det blir mörkare på kvällarna. Såhär i efterhand hade jag nog valt soyafilm istället. /Kim


Tänk på att solarplexus skivorna skakar rätt bra med lite bas där bak.


Röstar på soya film, enkel att montera, och går att återanvända


En fråga om soyafilmen bara, måste man montera bort dörrsidor/fönstret för att få dit det?


Nej det behöver du inte, men det är ju att rekommendera att ta bort iallafall dörrsidorna för att få solfilmen under fönster listerna. Men det är ju inte speciellt svårt eller jobbigt att ta bort dörrsidorna. Jag har provat både soyafilm och solarplexus, Solarplexus är bra eftersom det är smidigt att montera och ta bort. Men finns många nackdelar med solarplexus också. Har du baslåda så kommer det skallara ganska mycket = jobbigt. Samt att det är vädligt svårt att se ut igenom toningen när det är mörkt ute. Sen ser det ut som spegeltoning från utsidan vilket inte iheller är så snyggt. Soya film är bra eftersom man kan riva bort den typ hur många gånger som helst. Men det är ganska svårt att få det snyggt. Iallafall jag hade problem med det. Gav till och med upp efter typ 15 försökt fick bara massa bubblor hur jag än gjorde. Men får man det snyggt och har tålamod så är det ju en billig och bra lösning. Min röst lägger jag trots allt på soyafilm.





Okej tack för svaren, blir soyafilm då! Pallar inte med vibrerande fönster:p Får helt enkelt försöka ha tålamod och smacka dit dom. Någon som vet hur jag tar bort dörrsidorna på 850in? Har kollat men hittar inga som helst skruvar eller liknande som kan vara rätt.


de sitter små plastplugg i botten som är lätta att få loss med en skruvmejsel


toning går ju på 1500 svart för 5 ruton. varför lägga samma summa för soya film 5 rutor? den filmen är grumlig!


Inget av dom skulle jag säga. Lägg ut lite mer pengar och få det ordentligt istället





Tips och trix hur man trimmar och stylar bilen själv

Innan du sätter igång att trimma och styla bilen är det viktigt att du har rätt verktyg, utrustning och utrymme. Kan också vara en fördel att ni är två. Oftast är det bra att rådfråga någon annan. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilverkstad!

« Tillbaka