Xenon-look dimljus och positionsljus

Tjena! Har tänkt att försöka få ljusbilden fram mer lik nyare porsche som i regel har en rak ljusbild på positionsljus alá Audi och xenon-aktigt ljus. jag har ju ingen originalfront på min men den är mer lik nyare modeller än 80-tals originalet så det vore fräckt att göra ljusen mer moderna. Blinkers kommer ifrån VW new beetle första modellerna och dimljus kommer ifrån Peugeot 307. Min tanke var att kanske att bygga ihop nånting som passar i utrymmena eller alternativt om det finns något som är gjort till beetle som skulle kunna passa. Målet är att modernisera looken lite fram och en tanke är också att göra luftintagen lite mer porsche. Dom brukar ju ha ganska stora "vingar" eller vad man ska kalla det före ett nät i någon svart plast eller kanske kolfiber. Någon som har en aning om vad man skulle kunna tillverka sådana i och få dom snyggt lackade. Bara lite ideér men behöver mer tips om hur jag kan få den att se ut mer som en porsche fram och fortfarande se ut som att den kunde ha kommit så ifrån fabrik. Så jag behöver hjälp med: - kan man tillverka egna blinkers/positionsljus med xenonliknande sken och hur skulle man då kunna göra? - Någon som har sett en VW Beetle med något sådant? - Tips på hur jag skulle kunna göra luftintagen mer porsche 997



Svar på inlägget: Xenon-look dimljus och positionsljus



Xenonliknande sken kan du ju få med hjälp av led-lampor.


hm ok. Köpte LED på micro som skulle vara vita men dom lös alldeles blått och det var inte det jag var ute efter. Behöver några lampor som liknar Xenonimiterande vanliga lampor (lite vitt/gult typ). Ska jag ha blått ljus så måste jag xenonkonvertera allt och det blir dyrt och inte tillåtet heller (halvljuset)





Tips och trix hur man trimmar och stylar bilen själv

Innan du sätter igång att trimma och styla bilen är det viktigt att du har rätt verktyg, utrustning och utrymme. Kan också vara en fördel att ni är två. Oftast är det bra att rådfråga någon annan. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilverkstad!

« Tillbaka