Ang. "Evolve-kit" till 850 och S/V70 (97-00)

Fler och fler skaffar sig ett s.k. Evolve-paket från Realcar till sin 850 / 855 eller S70 / V70 (97-00). Kjolpaketet är inspirerat av Evolves design men har ingenting med företaget att göra. Känns oerhört patetiskt att folk kallar sin bil för "850 Evolve" eller liknande när kjolpaketet inte har någonting med Evolve att göra, den är tillverkad av Realcar... titta på Evolves hemsida, finner ni några produkter till någon modell äldre än S60 / V70N? -Näe... http://www.evolvecars.com/site/index.php Jag hade blivit idiotförklarad av alla om jag gjutit upp ett eget kjolpaket till min bil och sedan sagt till alla att det är från HKS(som ett exempel). Är folk bara så ruskigt opålästa eller bara skiter i vilket??? Jag har ingen aning i alla fall, skriv en rad eller två om du fattar.



Svar på inlägget: Ang. "Evolve-kit" till 850 och S/V70 (97-00)



Mej veterligen finns det ingen som har hävdat att det kommer från Evolve. Att sen folk kallar det för Evolvekit är väl upp till dom , det är ju ändå inspirerat av Evolve.


Det visste jag faktiskt inte^^ trodde det var Evolve som gjort det Joo, om inte annat så kan ju jag börja kalla mitt egentillverkade kjolpaket för nått också då^^ se vad folk säger om det frågan är bara vad ja ska kalla det om ja ska gjuta av det till färdigt paket ^^ Någon som har förslag? eller ska man ge fan i namn? ursäkta om ja lånar tråden lite..


snakk om å henge seg opp i småting!


same same but different... hade ingen anning om det och nu när jag vet det bryr jag mig troligen inte nå mer än innan...


I dethär fallet är det ju ägaren av bilen som är tappad bakom en vagn då Realcar noga poängterar att det är Evolve-look och inget annat. Don Nicholson snackade jag med på mail för några minuter sedan (ägaren av Evolve) och han säger att Realcar har rätten att använda namnet Evolve men enbart på deras (Evolvecars) egna produkter. På andra måste det framgå att det inte är Evolve som är tillverkare annars blir Don rätt arg Detta fenomen är ju inte bara inom detta, finns ju de som köper en HKS-kopia och kallar den HKS o.s.v. Den kopian är lika mycket Chiquita bananer som den är HKS, men när folk kan tjäna nån krona och samtidigt påstå sig äga the real deal så kommer det existera. Finns inte mycket att göra än att fnissa åt det hela, ungefär som de som bär runt på falska rolexklockor... (its a look-a-like Rolex, so its real...)





Tips och trix hur man trimmar och stylar bilen själv

Innan du sätter igång att trimma och styla bilen är det viktigt att du har rätt verktyg, utrustning och utrymme. Kan också vara en fördel att ni är två. Oftast är det bra att rådfråga någon annan. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilverkstad!

« Tillbaka