Volvo 740 innertak, klä på plats lr ta ur?

har en 740 -88 med taklucka och innertaket är helt år hel^^te, har en bild på galleri om jag inte minns fel, aja skitsamma. Det jag undrar över är om det blir lättare att skrapa bort skiten och limma på det nya(högtalartyg från biltema) direkt på plats lr ta ur det och klä det då ist, visst så kommer det säkert att bli bättre att ta ur det men så mycke jobb på en så gammal bil är lite onödit tkr ja:P det kan ju inte bli värre än va de ser ut:S hehe. Vilket tkr ni blir enklast? Vet att det finns trådar om det redan men har inte funnit något riktigt bra svar eftersom alla säger olika:/



Svar på inlägget: Volvo 740 innertak, klä på plats lr ta ur?



det är nog lättast att ta ut taket, va rädd så det inte går sönder vid takluckan, där det är smalt, men du måste ta ur en av fram stolarna, annars får du inte ur det ut bilen.


okej, ska börja litte smått imorrn så ja får se vart de bär iväg sen då:P





Tips och trix hur man trimmar och stylar bilen själv

Innan du sätter igång att trimma och styla bilen är det viktigt att du har rätt verktyg, utrustning och utrymme. Kan också vara en fördel att ni är två. Oftast är det bra att rådfråga någon annan. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilverkstad!

« Tillbaka