Prisuppgifter? Nedlackering Audi A4 på firma

Hej! Tänkte höra mej för lite här på forumen om vad ni fått betala för nerlackering på en Audi A4. Jag tänkte montera lös den själv och slipa/etc, så det är bara själva lackering jag är fundersam på. Ca pris från någon? Alla svar uppskattas, tackar och bockar! (Om denna fråga blivit ställd 1000 ggr förr så ber jag om ursäkt, jag försökte hitta informationen jag sökte men lyckades ej)



Svar på inlägget: Prisuppgifter? Nedlackering Audi A4 på firma



Kan nog hjälpa dej lite, då jag har nyss nerlackat min a4 avant. Behövde ej ta bort saker som, spoilern fram och bak och sidolisterna. Detta gjorde han själv, kostat mej 3000kr. Men det finns ju olika lackerings firma som tar olika priser. Kan medela att mitt är gjort på en riktigt lackeringsfirma. Ett gott råd är att gå till närmaste lackfirma och prata med dom. Då kan alltid pruta ner det priset dom begär kom ihåg det. Lycka till!


Du betalade alltså för montering, förarbete OCH lackering och det blev ändå bara den ganska nätta summan av 3000? Det lät ju inte så farligt alls, var rädd att priset skulle vara sjukligt. Tack för det snabba svaret


jag nerlackade min gamla a4 -02. . gick på 7000kr, svindyrt, men ville ha det gjort med kvitto hos en firma man vet levererar.. går klart att få billigare..


2000-3000





Tips och trix hur man trimmar och stylar bilen själv

Innan du sätter igång att trimma och styla bilen är det viktigt att du har rätt verktyg, utrustning och utrymme. Kan också vara en fördel att ni är två. Oftast är det bra att rådfråga någon annan. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilverkstad!

« Tillbaka