Reflexramp (Dekorramp) till Volvo 744 1992.

Hej! Någon som vet var man kan få tag på en reflexramp till en volvo 744 92'? Var på Volvo idag och de sa att de utgått ur sortimentet:/ Är det förresten samma reflexramp på de gamla som på de nya, man bytte ju bakljus 1990 så vet inte om en gammal passar? någon som vet?^^ Tack På Förhand! Nicklas



Svar på inlägget: Reflexramp (Dekorramp) till Volvo 744 1992.



De nyare lyktorna är väl en aningen bredare, så det är inte säkert att enevtuell reflexramp passar om du har de lyktorna. www.blocket.se är en given sajt för att finna vad du söker. www.tradera.se är en annan. Finns hur mycket som helst till 740.


Nja, bredden är nog väldigt lika. Så passar gör dem nog. Men det är ju själva utformningen som skiljer, skulle inte rekommendera en "äldre" dekorramp till de nyare bakljusen, skulle bara se konstigt ut.


Jag håller med. Har sett några som kör det och det ser inte bra ut.


Snyggare med SE/GLT/Turbo dekoren som du redan har


jag köpte en på skroten för 100 kr


Kolla skroten sett en del som de suttit på när jag vart där..





Tips och trix hur man trimmar och stylar bilen själv

Innan du sätter igång att trimma och styla bilen är det viktigt att du har rätt verktyg, utrustning och utrymme. Kan också vara en fördel att ni är två. Oftast är det bra att rådfråga någon annan. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilverkstad!

« Tillbaka