Plastsköldar till w124

Halloj! Jag har en -87:as MB 300E som jag funderar på att sätta på plastsköldar i nederkanten på bilen.. Men jag undrar vad som krävs för att få på dom som t.ex om man behöver göra hål i plåten på dörrar m.m. eller om det är nått man klistar fast.. mvh Dmz



Svar på inlägget: Plastsköldar till w124



Antar att du menar Sacco plasten eller är det Tröskelplasten du funderar på? Både och finns det färdiga fästen på, bara ta lös dom gamla listerna och montera saccot med tillhörande clips.


Japp, det är Sacco plasten jag menar.. Det lät enkelt att få på dom så jag ska försöka hitta mig ett set med beg. sacco-lister nu Tack för hjälpen..


Var försiktig bara då du montererar då clipsen är ganska känsliga och är inte billiga nya heller (dom småa kostar ~15:-/st samt dom stora 25:-/st och det är som sagt nååågra på varje "plast bit")





Tips och trix hur man trimmar och stylar bilen själv

Innan du sätter igång att trimma och styla bilen är det viktigt att du har rätt verktyg, utrustning och utrymme. Kan också vara en fördel att ni är två. Oftast är det bra att rådfråga någon annan. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilverkstad!

« Tillbaka