V70 Handtag på 850 ang låsning.

Hallå. Nu äre så att ja fick hem 4 stycken v70 handtag idag ... Sen satt jag och funderade på handtaget med låsningen i. Är det möjligt att knacka ur det låset som sitter i nuvarande handtag ? ... är dock mest inne på att spackla igen hålet så dom blir cleana. =) Tack på förhand.



Svar på inlägget: V70 Handtag på 850 ang låsning.



Enklast är att skaffa ett handtag till utan lås, så slipper du spackla Alltså ett sånt du redan har 3 av.


A jo precis, Det har du rätt i. Men jag håller ändå på att spackla samt slipa fronten så det ligger ju ändå framme om man säger. Så ja har inget imot att spackla igen det, men ska jag ta ur låset då eller ska ja bara spackla rätt på det ? Mvh.


ta ur låset, och fyll med glasfiberspackel först, sen finspackel på det, låt spacklet härda genom ordentligt, lpt det ligga varmt nån vecka så spacklet sätter sig redigt, så slipper du fula sjunkningar sen när det är lackat.


Har dock redan spacklat och slipat upp det, men kommer nog slå ur låset och göra som du sa då för att behöva krångla med det återigen sen är ju ingen höjdare. Tack för tipset!


Tror jag drar igång denna tråd igen. Har bytt till v70 handtag på min bil och konstaterade att inte lås pinnen inte var densamma som på original handtagen. bytte pinnen från mina gamla handtag över till dom nya för har nyckel till den men den gick tyvärr av vid försök av montering så satt dit dom ändå. Nu till frågan. går de att få igång ett fungerande nyckellås mellan handtagen om de är nån idé att göra ett nytt tappert försök? om man ska pröva igen? tack på förhand.





Tips och trix hur man trimmar och stylar bilen själv

Innan du sätter igång att trimma och styla bilen är det viktigt att du har rätt verktyg, utrustning och utrymme. Kan också vara en fördel att ni är två. Oftast är det bra att rådfråga någon annan. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilverkstad!

« Tillbaka