Trasig fälg, polera på nytt? (Bild finns)

Tjenare, vi hade ett race på Anderstorpsbanan för några veckor sen, då körde jag av banan o sladda in i en hög med grus. Min fälg blev ganska repad, både lacken och den polerade kanten, går detta att ordna? Lacka borde ju inte vara något problem, men poleringen?. Jag har bara en bild på tragedin så jag bifogar den. Mvh: Isac Edit: får nog springa ner och ta en ny bild också.



Svar på inlägget: Trasig fälg, polera på nytt? (Bild finns)



Två lite bättre bilder. Jag får inte till skärpan riktigt, men man ser ganska bra.


o runt i småland eller uppsala/sthlms-trakten


Det där var väl inte så farligt.. Du får se till att folk inte tittar för noga på bilen bara Tror att det är svårt att få bort reporna helt.


om fälgen inte är en äkta splittfälg så kan ja säta till 90% att den kromade kanten bara e pålimmmad på fälgen.


Det är väl en tunn rostfri fälgbana som sitter limmad eller något liknanade på de fälgarna, så det kanske går att byta bara den


Intera i Sthlm ska väl vara bra, men har inte hunnit testa dem själv än.


Tack så mycket för alla tips. Jag vet inte om det är en äkta splitfälg men lär ju kolla upp de nu när jag sätter på vinterdäcken istället. Annars får jag väl leta om jag kan köpa en sån ditlimmbar kant eller prata med någon i länkarna som ja fick här. Tackar





Tips och trix hur man trimmar och stylar bilen själv

Innan du sätter igång att trimma och styla bilen är det viktigt att du har rätt verktyg, utrustning och utrymme. Kan också vara en fördel att ni är två. Oftast är det bra att rådfråga någon annan. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilverkstad!

« Tillbaka