Var hittar man bodykit, front, kjol, bak till en Celica 90a?

Var hittar man bodykit, front, kjol, bak till en Celica 90a? Skriv gärna förslag på butiker/hemsidor både i sverige o utomlands.... ta


Svar på inlägget: Var hittar man bodykit, front, kjol, bak till en Celica 90a?



googla på bodykit och UK i england finns allt


Mina kjolar är från Realcar.se men jag vet att om du googlar dig fram finns det rätt mkt.. Men ta inte första bästa för ju längre man letar desto bättre priser hittar man på samma grejer..


dem flesta styling sidor har kolla blocket, där finns det rätt mkt www.stylingexperten.se/


ókej tack för tipsen! Blir nog att jag beställer hem ett kit från storbritanien roligare o ha något som ingen annan i sverige har :-) Hittade ett grymt paket som även är TUV godkännt, vad nu det betyder...


TÜV betyder ingenting egentligen, inte i Sverige i alla fall. I Tyskland är det lite hårdare krav på att eftermarknadsprylar ska vara TÜV-märkta men i Sverige är lampor och sådant ofta olagliga ändå trots märkning Kjolpaket är dom snälla med i Sverige ändå så det är lugnt ändå, hoppas det blir nice.





Tips och trix hur man trimmar och stylar bilen själv

Innan du sätter igång att trimma och styla bilen är det viktigt att du har rätt verktyg, utrustning och utrymme. Kan också vara en fördel att ni är två. Oftast är det bra att rådfråga någon annan. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilverkstad!

« Tillbaka