Råd på hur man får en golf 2 till JDM style!?

Ok Då har ja fått svar tack tack. Får köpa en japsbil då



Svar på inlägget: Råd på hur man får en golf 2 till JDM style!?



du kan ju tyskstuka golfen är ju "typ" samma tooklåg och breda fälgar med stretch;)


stretch är ej min stil tyvärr. Låg och stora fälgar är fin


Ett alt. är ju ett par schyssta 14-15-16" som är runt 7" breda med 195/45-14 alt. 195/45/50-15, 205/40 -16 inte mkt strech men ändå smakfullt, större fälgar än 16" på en Golf 2 ser muppigt ut tkr jag


Om du inte gillar hyffsat små fälgar på en liten bil så varför vill du ha JDM stuk? Kolla JDM civics osv skadu se. Toklågt, små (gärna split) fälgar..


Hahaha sopa JDM är nog inte din stil heller. Tänk på vad du skriver. /Moderator Phaetoon


känner du dej längre nu? om du vill ha den låg och ha stora fälgar så kör på de:) det är din bil och det är du som ska va nöjd!


Kolla in denna tråd för JDM-tips:http://www.garaget.org/forum/viewtopic. . 43&p=1


Jag tycker att du ska skita i JDM/Tyskstuk utan styla bilen som du gillar den. Vill du dock köra en bil som är "strikt" JDM eller tyskstuk måste du föja vissa stylingregler för dessa för att kunna kalla den JDM/Tyskstuk med gott samvete.


Om du gillar låga med stora fälgar så är nog varken Tyskstuk eller JDM nått för dig , Du borde då söka dig mer åt VIP Stuket : )





Tips och trix hur man trimmar och stylar bilen själv

Innan du sätter igång att trimma och styla bilen är det viktigt att du har rätt verktyg, utrustning och utrymme. Kan också vara en fördel att ni är två. Oftast är det bra att rådfråga någon annan. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilverkstad!

« Tillbaka