Ang bodykits.com

undrar bara om det är nån som har erfarenheter kring beställningar från www.bodykits.com bra eller anus.? tänkte beställa bodykit till sjuan. Eriksson



Svar på inlägget: Ang bodykits.com



2100 kronor i frakt tycker jag låter jävligt mycket


Total Shipping: $199.99 vad ligger dollarn på.+??


Det är ca 1500 kr i frakt. Vetifan var han fick 2100 ifrån...?


Med tull och moms så går bara frakten på 2000:- sedan tillkommer tull o moms på delarna med,,,, delar + frakt x moms 1,25 x tull 1,05 x Skr 7:-. /Tommy.


Kollade på hemsidan, den där frakten är inom USA, till Sverige kommer det kosta betydligt mer,,, /Tommy.


Men grejorna är ju betydligt billigare också, och ett större utbud så det kan nog gå hand i hand det där..


Beror ju på vad du ska ha för grejer, blir priset detsamma kan du ju likagärna beställa det i sverige och få en kortare och framför allt smidigare och snabbare leverans.


min kompis köpte ett kjolpaket till en bmw e30 därifrån det passade dock inte ena kjolen var för lång andra för kort och fronten fick via kapa på mitten för den va drygt 2cm för kort... säger bara aldrig mer handla därifrån... ANUS enligt mig..


det är ju det, de saker som finns i sverige sitter ju på de flesta rx7 och då tycker jag man kan lägga ut lite mer pengar för att få en unik bil i utsendet.





har inte beställt nått från "utlandet" förut. men ska man behöva betala mums och tull 2 ggr.? lust att skicka ett pm och förklara?


Okey, men om dety är som tidigare talare säger att inget passar och att du får lägga ner massa extra pengar känns det ju rätt meningslöst, tillverka ditt egna annars om du vill ha en unik bil


Tull och moms betalas alltså på den totala summan, inte bara prylarna alltså.


Tull och moms räknas på delar och frakt tillsammans, observera att det priset på hemsidan är för inrikesfrakt USA. Till Sverige gäller helt andra priser. /Tommy.


jo men är det bara en ända person som skickat saker därifrån..? och det blev inget bra... har ju inte mycket att jämföra med direkt :S .





Tips och trix hur man trimmar och stylar bilen själv

Innan du sätter igång att trimma och styla bilen är det viktigt att du har rätt verktyg, utrustning och utrymme. Kan också vara en fördel att ni är två. Oftast är det bra att rådfråga någon annan. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilverkstad!

« Tillbaka