TakRäcke 745 byte till Rails *Med Bild*

Hejsan jag har kanske fått tag i en 745a -91 med något takräcke på kan tänka mig att det är något som satt på USA bilar. ser som det sitter fast skruvat på 3ställen i taket med några järn mellan sidorna. Undrar hur svårt det är att ta bort det och montera vanliga Rails istället som sitter T.ex på 745/945 ? om någon gjort det och om det passar med hålen från takräcket? Mvh



Svar på inlägget: TakRäcke 745 byte till Rails *Med Bild*



Hittade bild så här ser det ut som sitter på nu.


Är det ingen volvo tok som vet?


bara riva bort innertaket. dock ska ju hålen till railsen stämma oxå


Vill minnas att just de där takräcket sitter på 765 och tidig årsmod av 965. Ett tips är ju att köpa universal takräcke som man fäster på dropplisten så slipper du borra nya hål osv. Dessa köpte jag ( http://biltema.se/sv/Bil---MC/Bil-tillb . lare-2-st/ ) till min tidigare 745 och dom fungerade faktiskt bättre än va jag trodde!


tackar för svar Det jag menade är att om man kan ta bort det som sitter som på bilden och montera sådanna som sitter ORG p vissa, Just om hålen i taket stämmer O.sv.


Sånt takräcke vill jag ha





Tips och trix hur man trimmar och stylar bilen själv

Innan du sätter igång att trimma och styla bilen är det viktigt att du har rätt verktyg, utrustning och utrymme. Kan också vara en fördel att ni är två. Oftast är det bra att rådfråga någon annan. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilverkstad!

« Tillbaka