Plastbreddningar till volvo

Hej! Söker plastbreddningar till volvo! Speciellt till 240. Jag vet att jag såg det på elmia och hoppas att det går att hitta någonstans utan att specialbeställa. Har inte hittat dom än och kollat några gånger vid olika tillfällen. Anledningen är att jag tycker det ser lite häftigare ut och det är mycket mindre arbete än att bredda skärmarna själv.Svar på inlägget: Plastbreddningar till volvoVet inte riktigt vilken typ av breddning du är ute efter men kan det va nått sånt här? http://www.l-m-r.se/p/audi/exterior-380 . m-2st.html Vet att det fanns en 242 med dessa breddare som stod på elmia iår.


Yes! Det finns även andra sorter med bultar/skruvar som man borrar fast i skärmkanten.


Aha, som dessa menar du? http://badassparts.se/frp-datsun-240z-2 . -fram.html


passar dom på en 240 utan tonvis med arbete?


Inte en aning. Men måtten står i beskrivningen så det är väl att mäta hjulhusen på volvon. Annars söker du på universal skärmbreddare på google så hittar du säkert några med rätt mått.


jo iofs! Men tack så mycket för hjälpen!


http://www.plasticwindows.se/plastsk%C3 . 44-6145943


http://www.plasticwindows.se/plastsk%C3 . e-11514365

Tips och trix hur man trimmar och stylar bilen själv

Innan du sätter igång att trimma och styla bilen är det viktigt att du har rätt verktyg, utrustning och utrymme. Kan också vara en fördel att ni är två. Oftast är det bra att rådfråga någon annan. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilverkstad!

« Tillbaka