Hur ska jag montera höger extraspegeln på S90n? Tips?

´för att de ska se ut som en snuthäck?? finns nog int så många andra sett å få fast den på vettigtvis än att skruva din den då ytan e så liten.



Svar på inlägget: Hur ska jag montera höger extraspegeln på S90n? Tips?



En lila S90 som snuthäck? Nja, det är det nog inte många som går på! Men men. Ja, ytan är väldigt svår, lurigt. Visserligen kan man väl plugga hålet efteråt på något sätt men det kommer ju aldrig bli lika fint som förut.


snuten kör ju de mesta skrot dom kommer över... hehe nee tyvär så kommer de nog inte bli snyggt igen utan att behöva lacka om dörren..


hehe, konstigt att jag aldrig ser dem köra jetta då? Inga andra förslag från andra med intressanta mcgyverlösningar?


ja skrev ju att dom kör "skrot"... har foten en slät fästyta?? isf borde de funka me 3Ms "röda härdtejp" kör en hel del me sånt på jobbet när vi monterar in div telefon/skärmfästen inne i bilar.


Yes, foten har fast yta. Ska testa 3M och se hur den fungerar att hålla fast vikten.


Varför ska du ha extraspegel om du inte ska försöka efterlikna en snutbil?


Om det inte är snut du skall efterlikna så är det väl SÄPO då? eller diplomat? isåfall skall du ju in med backljusen i bakkofångaren också! Lite on topic då, jag hade skippat speglen du har köpt å försöka få tag på en snut spegel som är anpassad för 900 bilarna, måste ju gå att få tag på nånstans...


Jag tror att han vill ha den när han ska ut o övningsköra. O evilaudio, jag har sett snuten i en Jetta, gick en vit civilare i Oskarshamn för många år sen


men det finns ju redan speglar på bilen som duger när man ska övningsköra:)





Annars finns d ju speglar som man fäster över dörrkanten, så slipper du förstöra dörren.


Ja bara tänkte att körskolebilar brukar ju ha en extraspegel


Enklas är väll att montera en "husvagns" spegel


borde de inte gå och limma fast den på nå vänster sådär som man gör med de gammla volvo vind avisarna ?


nja, hoppas inte det, det blir ett jävla liv för både övningsköraren och "läraren" ifall man övningskör i en bil med kolsvarta rutor fram





Tips och trix hur man trimmar och stylar bilen själv

Innan du sätter igång att trimma och styla bilen är det viktigt att du har rätt verktyg, utrustning och utrymme. Kan också vara en fördel att ni är två. Oftast är det bra att rådfråga någon annan. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilverkstad!

« Tillbaka