Usa blinkers hjälp

hej hej har köpt ett par usa blinkers till min saab 9-3 aero Hur kopplar jag in dom vart köper jag sånna socklar som jag behöver??? kan inte nån hjälpa mig vill gärna ha dom så dom lyser hela tiden pusss:)



Svar på inlägget: Usa blinkers hjälp



Blir nog lättare om du berättar vad det är för modell. Men vad jag vet så för att få lysande blinker klipper man av jorden till blinkersen och kopplar den till parkeringslysets plus. Ända nackdelen är att dom kommer blinka i otakt med dom andra blinkersna på bilen.


Det är väl bara o åka till närmaste Saab återförsäljare och köpa socklar? Så gjorde jag med min Volvo, fast hos Volvo återförsäljare då såklart :p


Finns att köpa hos Saab, art nr 44-68-906 på lamphållare och sen får du köpa 2 polig blinkerslampa som brukar finnas hos Volvo. Sen får du lämpligtvis dra ström från parkeringsljusen eller liknande. Lycka till


har usa blinkers lampor från sylvania.. verkar inte finnas någon återförsäljare i sverige.. Om någon vet någon som säljer sådan så vilja jag gärna veta..





Tips och trix hur man trimmar och stylar bilen själv

Innan du sätter igång att trimma och styla bilen är det viktigt att du har rätt verktyg, utrustning och utrymme. Kan också vara en fördel att ni är två. Oftast är det bra att rådfråga någon annan. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilverkstad!

« Tillbaka