Ta bort HANDTAG?

Funderar, eller leker med tanken... Alla som ser "pimp my ride" förstår nog, men i alla fall en Volvo 854 - 94 och har funderat att ta bort handtagen om det går för en rimlig summa och öppna dom trådlöst. Ska liks lacka om dörrarna inom kort. Har Googlat länge och inte hittat något alls. Det jag söker är alltså en kontroll och någon elstyrt som kan öppna dörren via en knapptryckning, sedan svetsar man ju givetvis igen hålen och lite spackel om allmän omsorg. Har redan gjort det i Photoshop och det ser riktigt nice ut faktiskt. Kan väl lägga 10 000 kr på detta, det skall vara till alla 4 dörrar samt baklucka. Tack för att ni läste.



Svar på inlägget: Ta bort HANDTAG?



googla på shaved door kit eller shaved door handles eller liknande. Finns ett gäng som säljer sådana och där ska allt som behövs ingå. Kostar inte mer än 1500 per par vill jag minnas men jag är osäker.


http://www.danmobility.se/product.asp?c . 1712886985 en sån till varje dörr http://www.danmobility.se/product.asp?c . 1296021163 å en sån som öppnar förrardörren.. dom andra kan du ju öppna me knapp från insidan


Hm, man vill väl kunna öppna varje dörr trådlöst och inte med en knapp, ganska drygt ... Dock var det smart med bakluckan för att komma lite billigare undan faktiskt. Det var inte alls så dumt att bara ha en knapp på insidan.


isf måste du hitta en fjärrstyrning me 5 olika knappar.. de flesta brukar ju bara ha 2.


Ja, eller köpa två kitt, om dom inte går på samma nivå eller vad man ska säga... Men det måste ju gå att ha runt om? Du verkar ju kunna det här, hjälp mig lite , tack!


en knapp e ju "låsupp" å den andra e "lås" men de går säkert att få den att öppna en dörr på ena knappen å en annan dörr på den andra knappen. bara att mäta sig fram på utgången på styrboxen.


Okej, kommer nog inte lyckas med detta själv känner jag, och kanske inte prio 1. * Ska lämna in för toning * Lacka om hela bilen, (än fast den är rostfri och knapp några skador alla, sammanlagt 5 lacksläpp på under 2mm, men är pedant * Nytt ljud * Ny motor Men hade ju vart bra att göra det när jag lackar dörrarna, men men. För att jag vill ha det, så skall alla dörrar öppnas med fjärrkontroll, förutom bakluckan, den kan öppnas med knapp från kupén. Sen så billigt som möjligt.


kolla in denna tråd finns nog det du behöver http://www.garaget.org/forum/viewtopic.php?id=137791


som Evilaudio säger köp två exra solide eller va den än nu heter samt denna http://www.ks-carstyling.se/product.do? . d=CG-ZVDO3 för tre dörrar alltså förare passgerare o skuff sedan monterar du de två extra solid som Evilaudio länkade till bakdörrarna o öppningen sker via knaptryck från kupen medans du har de tre andra kopplade till fjärren. billigare än så blir det inte alls o ps varför ska du öppna bakdörren med fjärr när du endå ska in så kan du trycka på knappen som du monterar i kupen ds





Ja, det funkar ju, men om man bara ska in i bakdörren och t .ex. hämta någon grej, eller släppa in hunden, eller vad som helst, så känns det lite drygt att först öppna förardörren och sen trycka på knappen. Men visst, det är ju ett betydligt billigare alternativ och överväger ditt tips faktiskt. Sitter och funderar på detta eller bara S70 handtag, som jag redan köpt, men känns ju lite brutalare helt utan handtag faktiskt . Men tackar för era tips och snabba svar! TACK .


Har du redan larm i bilen som du låser upp med fjärr så kan du bygga en fördröjningskrets som väntar på att c-låset hinner låsa upp som sen öppnar förardörren åt dig, så slipper du två knapptryckningar för att komma in i bilen iaf





Tips och trix hur man trimmar och stylar bilen själv

Innan du sätter igång att trimma och styla bilen är det viktigt att du har rätt verktyg, utrustning och utrymme. Kan också vara en fördel att ni är två. Oftast är det bra att rådfråga någon annan. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilverkstad!

« Tillbaka