Lacka bilen förslag på färg !

funderar på att lacka svart nere och vitt upp eller kanske röd uppe ? vad tror ni ? ge gärna andra förslag på färger ! (helst färglagd bild)



Svar på inlägget: Lacka bilen förslag på färg !



Måste dock säga att jag inte är direkt bra i photoshop, men provade för att jag inte hade något bättre för mig ser nice ut, så hoppas du hittar en bra färg röd / svart svart / vit


du är då bättre än vad jag är på paint vill nog ha delningen på färgerna högre upp typ nån centimeter under sidorutorna och följa kaross formen och kanske en tunn gul stripe


Jag tror att den svartvita kombinationen kommer bli helgrymt Dock så ska nog linjen flyttas upp lite, i överkant med framlyset istället för i underkant som på bilderna.


Silver högst upp och svart där nere är också snyggt Annars tycker jag att du ska köra på vit/ svart och avgränsa med kanske en röd, tunn stripe?


blå candy skulle nog vara snyggt


antracitgrå!





Tips och trix hur man trimmar och stylar bilen själv

Innan du sätter igång att trimma och styla bilen är det viktigt att du har rätt verktyg, utrustning och utrymme. Kan också vara en fördel att ni är två. Oftast är det bra att rådfråga någon annan. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilverkstad!

« Tillbaka