Råd: Lack skada

Hej Har fått en liten skada på lacken på höger framsida. Skrapade mot en sten när jag skulle parkera. Lacken har försvunnit på en pytte liten bit. Skadan är inte större än 1cm. Då undrar jag om nån vet om nåt ställe man kan fixa det där i linköping. Typ lacka över det. Ingen större skada på bilen förutom att lacken skadades. Kan man lacka bara den lilla biten eller måste man lacka hela framkjolen? Bilen det rör sig om är en 2008 års Renault Mégane. Tack på förhand!



Svar på inlägget: Råd: Lack skada



Varför inte bara köpa ett lackstift? Om det bara är 1cm stort borde det inte synas så mycket om du fixar det med ett lackstift.


Kolla vilken färgkod du har, sen kan du köpa ett lackstift hos din Renaulthandlare i Linköping. Eller om du vet nån bra lackfirma så kan de säkert blanda ihop en liten burk till dig för en billig penning.


Hur ofta blir det bra med lackstift då:( Nä ta å besök en riktig lackerare och se om dom kan göra en lackbättrning. Då slipar dom ner lokalt, lackar och klarlackar och polerar upp. Så gjorde Volvo när de hade skadat min dörr vid rep. och jag såg ingen skillnad. Vem vet, dom kanske bara polerade bort skadan. Mvh Andreas


Oki tack för svaren. Får ta och besöka en lackerare så får dom ta en titt på den. Tack för hjälpen Mvh


GLÖM LACKSTIFT! Förra ägaren på min bil har gått lös på hela bilen med det, ser ju förjävligt ut, lika bra att låta det vara i så fall! så jag håller på att lacka om bilen nu, huven är klar, i veckan blir det höger framskärm .


Lackstift är något som jag uppskattar men inget man ska måla med utan bara bättra små knappt synbara skador





Tips och trix hur man trimmar och stylar bilen själv

Innan du sätter igång att trimma och styla bilen är det viktigt att du har rätt verktyg, utrustning och utrymme. Kan också vara en fördel att ni är två. Oftast är det bra att rådfråga någon annan. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilverkstad!

« Tillbaka