Nya handtag på VOLVO 864 -94.

Hejsan alla! Håller på att fixa i ordning min bil, en Volvo 854 GLT -94. Har redan gjort lite små saker på bilen, men mer kommer förstås. Sitter nu och funderar på S70/V70 handtag på bilen. Dock vet jag inte hur det blir med låset, går det bara att flytta över till dom handtagen eller? Måste jag göra något speciellt på i dörrarna, göra större hål för handtagen, osv osv? Eller är det bara att flytta över? Någon som gjort det? Tacksam för svar.



Svar på inlägget: Nya handtag på VOLVO 864 -94.



Menar förmodligen VOLVO 854, ber tusen gånger om ursäkt och hoppas på svar ändå! TACK!


undrar samma sak, så svara gärna någon


rent fysiskt så passar handtagen bolt on, bort med gamla dit med nya. glöm inte bort att du måste ha med gummipackningarna till S/V70-handtagen! Låset fungerar, men då med S/V70ns nyckel. 850ns lås passar inte i S/V70-handtaget. det finns dom som lyckats bygga om låset, dvs möblera om brickorna inne i låset så det passar deras 850-nyckel, fast då ska man ha redig tur... enklast och snyggast är att du har två höger-handtag så du slipper låset öht, dock är det fördel att ha en sladd utdragen tex bakom blinkersen till batteriet om batteriet sinkar så du kan tillfälligt koppla in 12V där för att kunna låsa upp bilen med fjärren. Det ska tydligen gå att låsa upp med nyckeln genom bakluckans lås om fjärren lägger av. hoppas det var svar nog.


Jätte tack och jätte smart faktiskt! Tror nog jag skall göra så faktiskt! Blir lätt snyggast så! SUPER TACK!


Visst passar det bak också? Ser många som bara har S70 handtag fram ju...





Tips och trix hur man trimmar och stylar bilen själv

Innan du sätter igång att trimma och styla bilen är det viktigt att du har rätt verktyg, utrustning och utrymme. Kan också vara en fördel att ni är två. Oftast är det bra att rådfråga någon annan. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilverkstad!

« Tillbaka