LEDlist med ledarna på sidan..

Hej, Svårt att förklara riktigt, men för ett tag sedan såg jag en flexibel LED-stripe eller LED-list där LEDarna var väldigt små och monterade på sidan av listen Jag har gjort en jättedålig och ful bild i paint som jag hoppas kan förklara bättre vad jag menar: Problemet är att jag glömde spara sidan jag hittade den på, kan ni hjälpa mig? edit: stavfel



Svar på inlägget: LEDlist med ledarna på sidan..



förstår ingenting av den bilden du har gjort. :S du kanske kan kolla på www.stylingwebben.se ?


Jag har kollat deras sida och tycker inte jag hittar något som passar.. För att försöka förklara bilden lite bättre.. Om man lägger den platt mot ett bord el. dyl så ska den lysa åt sidan, inte uppåt. Till projektet jag ska göra finns det inte plats att limma ledlisten så att LEDarna hamnar framåt om de inte sitter på kanten så att säga.. På bilden har jag försökt illustrera hur den ser ut uppifrån om den ligger på ett bord samt hur den ska se ut i profil..


elfa kanske? dom bör ju ha något som kan vägleda till rätt pryl kanske.


Aha! du menade så, nu fattar jag, jag trodde du menade kablarna som ibland oxå kallas ledare


Sådan list finns bland annat på speedparts http://www.speedparts.se/index.html?/sh . trip.shtml





Tips och trix hur man trimmar och stylar bilen själv

Innan du sätter igång att trimma och styla bilen är det viktigt att du har rätt verktyg, utrustning och utrymme. Kan också vara en fördel att ni är två. Oftast är det bra att rådfråga någon annan. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilverkstad!

« Tillbaka