Tips på sidoblinkers till min Impala SS 95

Gamle Svarten ska äntligen få en ny välbehövlig lack till våren. Jag kommer att byta ut lite saker bla sidoblinkers. har någon nåt tips om snygga blinkers eller länk till nån som säljer. Bilen är svart så jag tänkte kanske nåt chromeliknande. Eller? Inte för stora heller. Länkt till bilen http://www.garaget.org/?car=18367



Svar på inlägget: Tips på sidoblinkers till min Impala SS 95



Tjena, jag tycker du ska köra på Audi a6 årsmodell 2000 blinkers i klarglas, körde detta på min camaro som du ser på bilden, mycket bra resultat, enda nackdelen var att jag fick köpa lösa hållare till lamporna samt att jag fick fästa blinkersen med transperant silikon, vilket medför att du måste lossa innerskärmen för att komma åt att byta lampa, men mycket snygg. Finns att köpa på realcar.se


Det ser mkt bra ut fast jag kan inte ta krånglet med att skruva innerskärmar om en lampa går sönder. Men jag letar vidare på liknande tror jag..


Skärmblinkers till BMW E46 2/4D E60 E61 E90 E91 X3? http://www.hova.com/pub_images/original/134621_3129.jpg http://www.hova.com/pub_images/original/134620_3130.jpg Vilken form hade du tänkt dig?


Hella har en sidomarkering med tre dioder i som jag har haft som sidoblinkers på två av mina bilar. Bla Trans Amen på min sida.. Liten och sticker knappt ut någonting.. Man får med mallar som man använder för att fila till hålet till lampan. Artikelnummer: 2PS 008 138-111


Adde666: Fan va lustigt. jag har tittat på kanske 100st sidoblinkers och själv valt ut (som favorit) exakt dem du länkade till!! Vad är oddsen? :-) men snygga o stilrena är dom. Synd bara att man inte kan se baksidan. melin: Jag får bilen nylackad så jag vill absolut slippa o slipa upp hålen igen. Svårt det här. kan väl betecknas som ett riktigt i-landsproblem iofs.


Här kommer närbild på blinkers från Audi A6 00 jag pratade om, går väl säkerligen fästa på smidigare sätt än silikon med för mig va detta enda altenativet då, hålen som redan va i skärmarna orginal för blinkers va för stora.


Hmm, jag har redan hål också. Blir knepigt att beställa på postorder det här. Snygga var dem på nära håll också iofs. Ska kolla Hella också.


http://cgi.ebay.com/ebaymotors/99-00-01 . ccessories så ser dom ut bak. Ett tips är att köpa från ebay. samma saker som här fast till 1/3 av priset. Skroten skulle ha 600 spänn för vita skärmblinkers till min lexus. in på ebay. 200spänn med frakt, med lampor,kontakter osv.


Adde, det är inte samma blinkers väl?





http://www.powerfuluk.com/enlargeimage. . G_4406.JPG Nåt sånt här kanske ?


Detta kanske kan vara något även fast det kommer från biltema Är ju visserligen sidomarkeringsljus men går väl och koppla till sidoblinkersen http://www.biltema.se/products/product. . mId=135368


Den såg ok ut. Synd att de inte skriver måtten. På tal om LED. går såna lampor sönder ofta? Är det dubbelhäftande tape måste man ju kunna byta dem från framsidan.


Mått: 70 x 40 mm (lxh). //Fritte





Tips och trix hur man trimmar och stylar bilen själv

Innan du sätter igång att trimma och styla bilen är det viktigt att du har rätt verktyg, utrustning och utrymme. Kan också vara en fördel att ni är två. Oftast är det bra att rådfråga någon annan. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilverkstad!

« Tillbaka