Biltemas solfilm?

Tjena, Tänkte tona rutorna på våran 745a. Är Biltemas toning bra för 39 kr? Täcker den hela rutorna?



Svar på inlägget: Biltemas solfilm?



att solfilm för 39 kr skulle va bra?? de kan du nog svara på själv om du tänker efter. å om de räcker till rutorna kan man ju lätt kolla.. ta en tumstock å mät.


Är det biltemas återanvändningsbara eller är det den vanliga? Men om det är den återanvändningsbara så funkar den fint och är lätt att applisera och så tror jag att du behöver köpa två rullar


Den kan ha en tendens att släppa i kanterna den återanvändningsbara. Det löser du genom att ta lite genomskinligt nagellack . Annars är det väl inga större problem med filmen, men bäst blir de om man lämnar in det till nån som kan det så klart.


har använt swedols toning till alla mina bilar , tycker den är klart bäst


Aa okey, Ja tänkte på detta: Solskyddsfilm Återanvändbar. Skyddar mot starkt solljus och insyn. Lätt att applicera på alla typer av glas. Mått: 50 x 300 cm. Levereras med monteringsanvisning och gummiskrapa. Är den tillräkligt stor för bakrutan på en 745a? Ska ju ha de på min första bil så har aldrig gjort de innan.


Btw är det jätte svårt att göra för någon som nästan aldrig gjort det innan?


Enligt mig så är det busenkelt att göra om man använder biltemas återanvändbara solfilm


simpelt och blir bra resultat utifrån men innifrån är de väldigt grummligt på min bil så ser jag inte bilarna bakom... men men de är iaf värt dom pengarna


Skitenkelt, men det är bra om man är två i alla fall. Om man har nån jobbig bakruta eller liknande.





+1


http://www.garaget.org/forum/viewtopic.php?id=119098





Tips och trix hur man trimmar och stylar bilen själv

Innan du sätter igång att trimma och styla bilen är det viktigt att du har rätt verktyg, utrustning och utrymme. Kan också vara en fördel att ni är två. Oftast är det bra att rådfråga någon annan. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilverkstad!

« Tillbaka