Mätarhållare i A-stolpe

Hej, har kommit så långt att jag har dragit vakuum slangen från T-korset. Och dragit kablarna och allt verkar funka som det ska men nu har jag fastnat på mätarhållaren till a-stolpen. har köpt mig kolfiber look mätarhållare från biltema som är då en universal och passar ej på min men undrar hur jag kan få hållaren att passa?



Svar på inlägget: Mätarhållare i A-stolpe



e det att mätaren inte passar eller e det att hållaren inte passar på din a-stolpe`? du förklarar väldigt dåligt för att få någon hjälp...om det e mätaren som inte passar, vad e det då som e felet? för stor för liten? utveckla så kommer du nog få mer svar


ursäkta på att jag e dålig på förklara men det är hållaren som är för liten för a-stolpen så jag får inte på den.


om de e mätarhållaren som inte passar A-stolpen så e de bara o börja kapa o plasta.


kan du förklara vad jag ska kapa och vart jag ska plasta eller hur jag ska gö det kommer då kolfiber looken bli förstörd?


ingen som kan förklara hur man kan modifiera en uneversal mätarhållare till en s40 för a-stolpen?


tänk logiskt.. Det e inte raketforskning, Finns inget bestämt sätt att modda dem på.. Allt beror ju på dina krav!


ja, men asså kan ingen säga till mig vad för matrial man kan använda osv? jag är helt noll på detta tyvärr


varför inte bara köpa denna? http://www.hova.com/matarhallare-volvo- . -4548.aspx


Det kan inte vara mycket svårare än typ så här...ta en sån cirkelborr (vet inte vad dom heter) e som en rund såg klinga runt ett borr...finns säkert i närheten av den storleken du behöver, borra ut hålet! om där skulle bli lite skada precis runt om så lär det knappast vara hela världen eftersom att dom flesta mätarna har en kant runt om dom som antagligen kommer täcka skadorna...annars kan du testa att slipa? tänk till lite så kommer du nog på nåt bra





den är för dyr för en hållare tycker jag. kostar ju mer än vad en mätare kostar beroende på vad det är för mätare så klart.


du pratar om hålet där mätaren ska ut igenom? det va inte det isf jag menade för jag menar att den är för liten för att den ska fastna på a-stolpen och vara kvar där.


du hade nog sparat mer tid och pengar på att köpa en rikrig, typ den som någon länkade innan från hova. dumt att vara för snål ibland...


av alla där ute som har gjort om en universal mätarhållare så finns det ingen som kan tipsa vad man kan använda för typ v plast eller någon sorts material så fixar jag nog resten men vet ju inte ens hur jag ska börja för det kommer nog bli så att allt kommer bli fel bara annars. P.S: skriv inte ens om du ska skriva något onödigt. som att jag inte vet hur man modifierar en mätarhållare för jag vet inte de. hade jag vetat hur man gör hade jag ej skapat denna tråd!


försöker inte vara snål men har ej tillräckligt för att slösa pengar på en riktigt och plus att jag har redan köpt en universal så försent för att slösa på med mer pengar på just det. för ca 700kr kan jag ju lägga till lite till och köpa xenon kit istället för en mäthållare som ska hålla själva mätaren.


du måste ju kapa till den så den passar hyffsat, sen får du plasta fast den på din org stolpe, plast + tyg m,m slutar nog på 600:- + jobbet för att få det bra, och sen använd sök finns guider hur du plastar lättast.


nästa gång så kan du ju söka info först å sen köpa grejer så slipper du besvär å spar pengar


ta en lödkolv och smält ihop den med din a-stolpe och spackla fint det sen...





Tips och trix hur man trimmar och stylar bilen själv

Innan du sätter igång att trimma och styla bilen är det viktigt att du har rätt verktyg, utrustning och utrymme. Kan också vara en fördel att ni är två. Oftast är det bra att rådfråga någon annan. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilverkstad!

« Tillbaka